Reserveren

Voorgerechten

Wij bieden een keuze uit koude en warme voorgerechten en salades


Koud

Ciabatta

Vegetarisch.jpg

afgebakken met een vleugje pestodressing, met knoflookmayonaise
met tapenade  + 1,00

2.50

Tapasplankje

met olijven, Spaanse worst, Serranoham en Manchegokaas  -  lekker om te delen  -

9.90

Carpaccio van ossenhaas

met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pittenmix en een ovenvers broodje

11.50

Visplateau

met huisgemaakte sushi, sashimi van zalm en tonijn, en een try-out à la chef   

14.50

Schotse gerookte zalm en gerookte paling

visenz1.jpg

van Dirk & Anneke Eveleens uit Leimuiden, met mierikswortelcrème en toast
verkrijgbaar in medium en large-versie

9.90 / 18.50

Gerookte hertenham

met groene bladsla, gegarneerd met vijg, zoete Port uitjes, een eendenleverlolly en Parmezaan tuilles

10.90

Gerookte eendenborst

met terrine van meloen en sinaasappel, met een salade van mizuna rosso en balsamico
 

9.90

Warm

Soep van de dag

7.00

Uiensoep

Huisgemaakt en geserveerd in een broodbol, die je op kunt eten              

8.50

Filodeeg pasteitje

Vegetarisch.jpg

met kastanjes, bospaddenstoelen en ricotta

8.50

Scampi pil pil

chili-icon1.gif

pittige gamba’s met knoflook, paprika en lente-ui,
geserveerd met stokbrood

11.50

Salades

Maaltijdsalade

chili-icon1.gif

met Oosters gemarineerde,
gebakken ossenhaaspuntjes,
met taugé, paprika, tomaat en cashewnoten

16.50

Salade met Hollandse blauwe geitenkaas

Vegetarisch.jpg

met peer, koningsoesterzwam, framboos en walnoot

15.50