Reserveren

Jazz aan de Amstel


Jazz aan de Amstel muzikale verrassing
 
Zondag 25 februari zijn Yvette de Bie, Jasmijn Hendriks, Paul Poulissen en Fernando Sanchez speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u ook deze zondag weer genieten van echte Jazz standards, pop, soul, eigen songs en bewerkingen van bestaande liedjes in allerlei muziekstijlen.

Zangeres Yvette de Bie deed mee met The Voice en heeft een voorliefde voor Jazz en Soul muziek. Ze zingt ook guide vocals in en is ook te horen als voice-over. Daarnaast zingt ze bij de The Grand Ladies of Jazz en The Gospelsingers in het theater. Paul Poulissen is een ras entertainer en  speelt zowel trompet als piano. Hij schreef diverse TV tunes voor o.a. Service Salon van de Avro en Hier en Nu. Daarnaast was hij ook dirigent van Avro’s Kinderkoor.
Uw gastvrouw zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials, waaronder momenteel de appelmoes reclame van ‘Servero’, werkte reeds samen met vele nationale en internationale artiesten waaronder Sister Sledge, Jasparina de Jong, Gerard Cox, Lee Towers, Gordon, Replay, Boney M en vele andere. Onder de naam Sweet & Co bracht zij samen met producer Joos van Leeuwen de EP ‘Listen 2 me’ uit met daarop eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Tijdens al weer het 6e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt zij vele artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren. Kortom het gonst aanstaande zondag in Sjiek tijdens Jazz aan de Amstel met zoveel muzikaaltalent en daarmee verrast Jazz aan de Amstel elke keer opnieuw.
Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten,  muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.
25 februari bestaat de band uit Yvette de Bie (zang), Jasmijn Hendriks (zang), Fernando Sanchez (sax), Paul Poulissen (piano/trompet), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums) en Shyla Zoet (zang en presentatie).

Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 3 euro


 

Contactgegevens:
 
Web:        www.shylazoet.com
Web:     www.sweetandco.nl
Web:     www.shyla.nl
Mail:      info@shylazoet.com
Twitter:   www.twitter.com/shylazoet
Facebook:    https://www.facebook.com/jazzaandeamstel/
Facebook:    https://www.facebook.com/shyla.sweet.co/
Web:   www.sjiekaandeamstel.nl
Web:                                   www.paulpoulissen.net
Web:                 www.yvettedebie.com