Reserveren

Voorgerechten

Wij bieden een keuze uit koude en warme voorgerechten en salades


Koud

Ciabatta

Vegetarisch.jpg

afgebakken met een vleugje pestodressing, met knoflookmayonaise
met tapenade  + 1,00

2.90

Tapasplank

met olijven, Spaanse worst, Serranoham en Manchegokaas  -  lekker om te delen  -

10.50

Carpaccio van ossenhaas

met Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, pittenmix en een ovenvers broodje

11.50

Ceviche

van schelvis*, kabeljauw* of zeebaars*,
     op traditioneel Peruaanse wijze bereid met limoen, rode ui en kruiden,
     geserveerd met zoete aardappel, krokante mais en bananenchips   11,50
     *) wij opteren voor de meest verse vis die op dat moment verkrijgbaar is

11.50

Schotse gerookte zalm en gerookte paling

visenz1.jpg

van Dirk & Anneke Eveleens uit Leimuiden, met mierikswortelcrème en toast
verkrijgbaar in medium en large-versie

9.90 / 18.50

Caesarsalade

met gegrilde little gem, Caesardressing, gepocheerde kwarteleitjes en Pecorino
   met supplement van stukjes biologische kippendij  + 3,00

7.90

Warm

Soep van de dag

7.50

Vissoep

Huisgemaakt en geserveerd met saffraanmayonaise         

8.90

Scampi pil pil

chili-icon1.gif

pittige gamba’s met knoflook, paprika en lente-ui,
geserveerd met stokbrood

11.50

Salades

Maaltijdsalade "Tagliata"

Italiaanse biefstuksalade van sukadesteak, met balsamicostroop, Parmezaan flakes, gemarineerde tomaatjes en ciabatta

16.50

Poké bowl van zalm

met gemarineerde zalm, avocado, sushirijst, wakamé, komkommer, zoetzure wortel en soja-sesamsaus

17.50

Salade met warme geitenkaas

Vegetarisch.jpg

op brioche met meloenrelish, sinaasappel, walnoten, groene asperges en mosterd-dilledressing

16.50

Salade met burrata (= romige buffelmozzarella)

Vegetarisch.jpg

avocado en gepofte cherrytomaatjes,
met pesto en rucola               
met Jamón Iberico de Bellota (25 gram)  + 3,50

16.50