Reserveren

Jazz aan de Amstel


Jazz aan de Amstel einde seizoen
 
Zondag 25 maart zijn Sarah Fairfield, Paul van der Feen en Bastiaan Mulder speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u ook deze zondag weer genieten van echte Jazz standards, pop, soul, eigen songs en bewerkingen van bestaande liedjes in allerlei muziekstijlen.
 
Zoet is bijzonder trots en kijkt terug op een prachtig 6e seizoen Jazz aan de Amstel. Met medewerking van de vele muzikanten en een enthousiast publiek was het wederom zeer geslaagd.
Bastiaan Mulder begeleidde reeds vele artiesten, waaronder Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Willeke Alberti. Momenteel speelt hij met Mathilde Santing in diverse theaters. Hij schreef muziek voor meerdere theaterproducties waaronder ‘Boheems’ van Sara Kroos. Verder produceert hij muziek voor  tv programma’s en commercials en zingt hij ook, als hij de kans krijgt. Bij Jazz aan de Amstel kunt u zowel genieten van zijn gitaarspel, als zijn zangstem.
Zangeres Sarah Fairfield heeft haar sporen verdiend met haar album ‘Green’ en is gespot door de legendarische Amerikaanse labels Verve en Bluenote. Daarnaast is Sarah’s stem te horen in diverse commercials met bijvoorbeeld het liedje ‘When I Think of You’.
Saxofonist Paul van der Feen sleepte met zijn eigen jazz kwartet 2 Deloitte Jazz Awards binnen. Paul is ook één van de solisten van het Metropole Orkest waarmee hij reeds met verschillende wereldsterren zoals Chaka Khan, Elvis Costello en Al Jarreau speelde.
Uw gastvrouw zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials, waaronder momenteel de bekende appelmoesreclame, werkte reeds samen met vele nationale en internationale artiesten waaronder Sister Sledge, Jasparina de Jong, Gerard Cox, Lee Towers, Gordon, Replay, Boney M en vele andere. Onder de naam Sweet & Co bracht zij samen met producer Joos van Leeuwen de EP ‘Listen 2 me’ uit met daarop eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Tijdens al weer het 6e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt zij vele artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren.
Het gonst in Uithoorn met zoveel muzikaal talent en daarmee verrast Jazz aan de Amstel aanstaande zondag bij Sjiek nog 1 keer dit seizoen.
Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten,  muziekkeuze en prachtige locatie is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek.
25 maart bestaat de band uit Sarah Fairfield (zang), Bastiaan Mulder (gitaar/zang), Paul van der Feen (sax), Joos van Leeuwen (piano), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums) en Shyla Zoet (zang en presentatie).


Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 3 euro
 

 

 
Contactgegevens:
 
Web:        www.shylazoet.com
Web:     www.sweetandco.nl
Web:     www.shyla.nl
Mail:      info@shylazoet.com
Twitter:   www.twitter.com/shylazoet
Facebook:    https://www.facebook.com/jazzaandeamstel/
Facebook:    https://www.facebook.com/shyla.sweet.co/
Web:   www.sjiekaandeamstel.nl
Web:                                   www.greetjekauffeld.nl
Web:                 www.tombeek.nl